Team

Bij PSN streven wij ernaar de arbeidsmarkt zo goed te bedienen en een zo goed mogelijke match te maken van flexkrachten en opdrachtgevers. Om dit mogelijk te maken hebben wij een team van gemotiveerde mensen op kantoor. Dit team vormt de absolute kracht van PSN en is hiermee de spil in het web van het technische uitzendwezen.

De kern van PSN

Het bijzondere aan ons team PSN is de kern ervan al jaren met elkaar samenwerkt. Veel van onze medewerkers zijn al tijden aan onze organisatie verbonden. Daarnaast maken nieuwe medewerkers het team nóg scherper en beter. Onze jarenlange ervaring biedt ons twee voordelen. Enerzijds kennen wij de Nederlandse arbeidsmarkt door en door, anderzijds hebben wij een groot netwerk van zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten. Combineer dit met een enorme drive en wilskracht en je hebt PSN in een notendop. Een uitzendbureau dat sterk is in vakwerk.

PSN staat paraat

Bij PSN hebben wij gezien hoe de arbeidsmarkt de afgelopen jaren is veranderd. Denk bijvoorbeeld aan beroepen die zijn doorontwikkeld waar tegenwoordig andere dingen belangrijker zijn dan vroeger. Of wat te denken van het gebrek aan instroom van technisch personeel op de arbeidsmarkt? Wij weten er bij PSN alles vanaf en staan voor je klaar! Natuurlijk ook voor een goede kop koffie of een biertje op zijn tijd.