Diensten

Uitzendbureau PSN is al jaren een betrouwbare partner op het vlak van arbeidsbemiddeling. Meerdere vestigingen in Nederland zorgen voor een landelijke dekking. Dit houdt voor u in dat wanneer u projecten heeft die buiten uw regio plaatsvinden, wij u van dienst kunnen zijn. Onderling werken we dan ook goed samen bij PSN.

Al uw zorgen uit handen genomen

In een aantrekkende economie, staan organisaties zoals die van u te springen om gekwalificeerd personeel dat weet wat belangrijk is. Als werkgever heeft u het echter al druk genoeg met de dagdagelijkse gang van zaken. De kracht van PSN is dat wij alle zorgen met betrekking tot de werving en selectie uit handen nemen. U kunt zich concentreren op uw core business, wij houden ons bezig met ónze core business.

Specialiteiten van PSN

Er zijn vier sectoren waarin wij sterk vertegenwoordigd zijn in de uitzendbranche:

  • Asbestsanering
  • Bouw en techniek
  • Metaal
  • Olie- en gas industrie

Deze sectoren kennen voor ons geen geheim. Het personeel van PSN is bekend met deze branches en weet wat er gevraagd wordt. Ons moederbedrijf Flex-in Uitzendgroep gespecialiseerd uitzendbureau in transport en logistiek.

Uw werk staat nooit stil – wij ook niet!

Bij PSN begrijpen wij u als klant. Dat komt omdat wij zelf ook uit uw regio komen en uw branche door en door kennen. Wij begrijpen dus ook dat het werk nooit stilligt en altijd doorgaat. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar.

Wacht daarom niet met uw aanvraag totdat het de volgende werkdag is; wij gaan graag direct voor u aan de slag!

Soorten arbeidsbemiddeling

Er zijn vier vormen van uitzenden waar wij u graag van dienst bij zijn. Iedere vorm van arbeidsbemiddeling heeft zijn eigen voordelen en is dus geschikt voor een bepaald soort klus of project. Klik hieronder om meer te weten te komen over:

Wilt u meer te weten komen? Neem contact op, bel ons direct op 0591 - 679 488 of stuur een email op info@projectsupportnederland.nl.