Inschrijven

Wil jij een goede baan bij jou in de buurt? Of wil je juist afwisselend werk en meedraaien op verschillende mooie projecten? Wat je voorkeur dan ook is, wij maken het voor je mogelijk. Vaak krijg je in eerste instantie een contract op uitzend- of oproepbasis. Maar als zowel jij als wij tevreden zijn met elkaar, dan zetten we dat gewoon om in een vast contract! Op die manier kunnen we bouwen aan een langdurige relatie met elkaar. Vertrouwen en bouwen aan de toekomst vinden wij namelijk belangrijk bij PSN.

Banen in heel Nederland

Wij hebben een groot scala een opdrachtgevers die verspreid zitten over heel Nederland (en daarbuiten). Laat je gegevens bij ons achter en vertel ons waar je naar op zoek bent. Dan kijken wij of we een geschikte opdracht en opdrachtgever in ons netwerk hebben. Omdat wij al jarenlang actief zijn, is dit vaak het geval. Als dit niet het geval is, dan gaan wij op zoek naar een passende opdracht voor je.

Opleidingsmogelijkheden in ons trainingscentrum

Een groot voordeel van PSN is dat wij investeren in de kennis en expertise van onze vakkrachten. Op die manier kan jij op een veilige en verantwoorde wijze aan de slag. Op onze locatie in Emmen hebben we zelfs een eigen trainingscentrum ontwikkeld! Wij leiden je hier op en zorgen dat je de benodigde certificaten verkrijgt voor de baan waar jij naar zoekt.

Proces van inschrijven

Laat je gegevens en CV hieronder achter en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Meestal is dit zo’n 1 à 2 werkdagen. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met één van onze vestigingen. Dit kan door te bellen, mailen info@projectsupportnederland.nl of kom eens langs op een van onze kantoren voor een kop koffie of thee.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over PSN en te weten komen waar wij voor staan? Wil je graag de laatste vacatures in je mailbox krijgen waarbij je kunt kijken of deze iets voor jou zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We proberen je met onze nieuwsbrief zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van jou als uitzendkracht voor PSN.