Over PSN

Ontstaansgeschiedenis van PSN – het merk voor uitvoerend werk

Project Support Nederland (PSN) is in 2013 opgericht door Rinie Wiebing. De in Emmen geboren ondernemer begon het bedrijf om de arbeidsmarkt zo goed mogelijk te bedienen. Asbestsanering was destijds de belangrijkste pijlers, maar inspelen op marktbehoeften leidt er tegenwoordig toe dat de volledige markt van technisch personeel bediend wordt. PSN is hiermee uitgegroeid naar een organisatie van formaat. PSN gaat door waar andere uitzendbureaus stoppen: hard werken met hart voor de zaak.

PSN en Flex-in Uitzendgroep samen – Flex-in PSN

In 2015 ontstond de mogelijkheid om PSN en Flex-in – uitzendbureau voor transport en logistiek - samen te voegen. Door de technische branches van PSN te combineren met transport en logistiek wordt de uitzendmarkt nu breed bediend. De samenvoeging zorgt er ook voor dat de krachten van beide bedrijven zijn gebundeld. Er is nu een nog beter beeld van de Nederlandse arbeidsmarkt, interne processen worden constant verbeterd en het netwerk van kandidaten neemt almaar toe. Een krachtenbundeling die écht versterkend werkt.

Verdere groei – zonder in te boeten op kwaliteit

Zeven vestigingen verspreid over Nederland leiden ertoe dat Flex-in PSN een partner is om rekening mee te houden. Het doel de komende jaren? Streven naar verdere groei zonder daarbij in te boeten op kwaliteit. Kandidaten en opdrachtgevers vinden in Flex-in PSN namelijk een partner die zich met passie inzet voor de juiste match. Dat is de basis en dit zal het altijd blijven. Het ontwikkelen van het trainingscentrum is hier een goed voorbeeld van. Naast dat de ruimte dient als opleidingsplaats, geeft het kandidaten ook een beter beeld wat ze kunnen verwachten. De best mogelijke match; dat is altijd het streven bij Flex-in PSN.